vineri, 6 noiembrie 2009

Cont -> Jucător

Cont -> Jucător


Crearea contului

Pentru crearea unui cont este nevoie doar de alegerea unui nume pentru acesta, o parolă şi o adresa validă de e-mail precum şi acceptarea Codului ConQUIZtador de etică (C.C.E.) .

După 24 de ore, îţi va fi cerută adresa de e-mail. Această adresă trebuie să fie validă, deoarece la această adresă îţi va fi trimis codul de înregistrare pentru a-ţi confirma înregistrarea şi o întrebare de siguranţă, în cazul în care ţi-ai uitat parola. Dacă utilizatorul doreşte să continue jocul (după cele 24 de ore de probă), atunci trebuie confirmată înregistrarea (folosind codul din e-mail-ul primit).
Numai după confirmarea contului şi după expirarea timpului de probă devii jucător cu drepturi depline pe site.


Numele contului ales trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

* Trebuie să conţină numai caractere din alfabetul englez şi român, cifre şi spaţii;
* Minimum 2 litere + 2 cifre, maxim 12 caractere (maxim 4 cifre + litere + spatii);
* Este valid orice nume de jucator de forma: - zi/nume,luna*/an: 9iunie1986, 12august1987; an/nume,luna*/zi: 1983iulie14; - numere de masini: B 01 AAA; *valabil si pt exceptia: luna mai, formata din 3 litere. Să nu fie vulgar, dezgustător sau să conţină expresii sexuale;
* Să nu folosească pseudonime uşor confundabile (admin, moderator, modi, redacţie, server, etc.);
* Să nu fie fără sens (de ex: asdas, azerty, qwerty, CMDS, a1892323132).

În caz contrar, moderatorii pot cere schimbarea numelui contului şi, dacă nu se primeşte răspuns, contul va fi şters. Administratorii şi moderatorii işi rezervă dreptul de a marca un utilizator pentru schimbare de nume fără a da vreo altă explicatie.

Modificarea, ştergerea Regatului

Modificare: Pentru schimbarea numelui de utilizator poţi cere unui moderator pe chat-ul principal să te marcheze pentru modificare de nume. După marcare, vei fi rugat să te reconectezi.
Ştergere: În cazul în care doreşti să ştergi un cont, scrie un mesaj prin Curier intern administratorului jocului, mosaic.

Important:
-> Din motive de securitate, parola contului nu are voie sa fie identică cu numele contului!
-> Nu divulgaţi parola contului nimănui nici în cazul în care se afirmă că administratorii sau moderatorii au nevoie de ea. Niciodată. Nici măcar sub tortură!!! ;-)
-> Sunteţi răspunzători de gestionarea parolei şi a adresei de e-mail!
-> Prin bifarea căsuţei "Am citit, accept şi voi respecta conţinutul C.C.E." te abonezi automat la Newsletterele ProTV SA.

0 comentarii: