vineri, 6 noiembrie 2009

Joc -> Quiz de intrare

Joc -> Quiz de intrare

Quizz-ul de intrare conţine maxim 5 întrebări şi apare zilnic, la prima accesare a jocului. Completarea quiz-ului de intrare nu este obligatorie. In partea de jos a paginii quiz-ului de intrare există şi un buton "Azi omit" precum şi un checkbox cu ajutorul căruia puteţi dezactiva această opţiune. Reactivarea Quizz-ului de intrare se face pe pagina a contului, Harta, Datele Mele.

Completarea corecta a quiz-ului de intrare iti poate aduce 2000 de galbeni.


Întrebările de cultură generală
3 întrebări din cele 5 sunt întrebări de cultură generală. În cazul unui răspuns corect primeşti 200 de galbeni însă în cazul unui răspuns greşit pierzi 100 de galbeni.

Întrebările Joker sau Bonus
Întrebările Joker şi Bonus sunt puse de catre ProTV S.A. şi de reguă sunt asociate campaniilor publicitare de pe site.

În cazul unui răspuns corect întrebarea Joker îţi aduce 400 de galbeni în timp ce întrebarea Bonus te va bucura cu 1000 de galbeni. Întrebarea Bonus este însoţită întotdeauna şi de un link către un site extern, site ce vă va ajuta să descoperiţi răspunsul corect.

În cazul în care nu răspunzi corect la aceste întrebări poţi sta liniştit deoarece nu pierzi nici un galben. ;)

Dacă crezi că una din dintre întrebări este eronată, în cazul întrebărilor de cultură generală ai butonul de Observaţii la quizz-ul de intrare, iar pentru întrebarea Joker ai link către forum cu numele "transmit operatorului de site".

0 comentarii: